Turizam

Rakovički OPG-i predstavili se na sajmu ruralnog razvoja Karlovačke županije RuralKA

Prvi Sajam ruralnog razvoja Karlovačke županije održao se proteklog vikenda na poligonu ŠRC Karlovac. Uz pregršt događanja predstavila su se i obiteljsko poljoprivredna gospodarstva s područja Plitvičkih dolina iz Rakovice.

Riječ je o već poznatim OPG-ima; Lavanda, Čubrić, Turkalj, Tomašić i Sirani Turkalj.  U sklopu sajma pod nazivom RuralKA, održana je i Međunarodna izložba pasa.

Posjetitelji su dva dana mogli gledati natjecanje u pripremi lovačkih gulaša, mogućnosti isprobavanja ribičke opreme, prezentaciji sokolarenja i nastupima KUD-ova s područja Karlovačke županije.

rakovica-htz-1

Turistička zajednica Općine Rakovica podržaja je predstavljanje rakovičkih OPG-a, pogledajte nekoliko fotografija koje smo zabilježili na sajmu RuralKA.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: Sponzorirano | Foto: TZ Općine Rakovica

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close