DogađanjaVijesti

Radionica sviranja dangubice u Otočcu

Petodnevna besplatna radionica sviranja dangubice održat će se u Gackom pučkom otvorenom učilištu u periodu između 28. 8. i 1. 9. 2017. godine.


Radionica će se održati pod vodstvom Darka Kranjčevića, a namijenjena je kako početnicima tako i onima s već stečenim iskustvom u sviranju ovog tradicionalnog četverožičanog glazbala. Radionica sviranja dangubice održava se već četvrtu godinu za redom, a njezinu vrijednost prepoznalo je i Ministarstvo kulture Republike Hrvatske uvrstivši je i ove godine u odobrene programe kulturno-umjetničkog amaterizma.

Prijave za radionicu trajat će od 18. do 25. 8., a svi zainteresirani mogu se prijaviti osobno u prostorijama Gackog pučkog otvorenog učilišta svakim radnim danom od 8 do 15 sati, na brojeve 053 771 143 i i 098 245 537 ili na mail [email protected]. Postupak prijave jednostavan je i podrazumijeva ostavljanje osnovnih podataka o polazniku (ime, prezime, kontakt).

Radionica će započeti u Gackom pučkom otvorenom učilištu u Otočcu u ponedjeljak, 28. 8. u 17 sati kada će biti dogovoreni i ostali termini održavanja radionice, u skladu s mogućnostima polaznika. Sudjelovanje za sve polaznike je besplatno.

 

Izvor / Foto: GPOU Otočac

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close