DogađanjaVijesti

Rade Šerbedžija oštro o lopovima i prevarantima: “Nemamo više vremena za demantije i tužbe”

Rade Šerbedžija bio je izložen hakerskim napadima, nakon čega se je obratio svojim fanovima na stranici od 90 tisuća ljudi.


Na status je dobio više od 5000 lajkova podrške i raznih 400-tinjak komentara.
Tek što smo se riješili ovih hakerskih prevaranata koji su se ubacili na moju Facebook stranicu, kad iznenada počeše napadi sa desnoga boka, to jest od jednog desničarskog tabloida ovdje u Hrvatskoj, a onda to prenose slični u regiji..…Bas su si dali truda ovih dana I “istraživačkog” novinarstva, falsificiranja I izmišljanja najnevjerojatnijih konstrukcija o meni I mojoj familiji, do toga da mi cak prijeti zatvor u Americi…obično se takvi portali zainteresiraju za mene I aktiviraju pred izbore …
I pomislih danas kako su ovi lopovi I prevaranti koji su se preko Facebooka predstavljali kao ja, ipak manje nečasni od ovih tabloidnih piskarala. Ovi prvi pokušavaju ukrasti nešto novaca, lopovi su, I to je to….ali ovi drugi, nesposobnjakovići za častan rad i život, koji pune tabloide I žutu štampu, oni žele da nam kradu vrijeme, da nas uvaljaju u njihovo moralno blato, da nas onesposobe da razlikujemo istinu od laži, da nam sve postane banalno I odurno, da nam se glave napune njihovim lažima izmišljotinama I “senzacijama”……da otupimo, da njihovi nalagodavci mogu nesmetano nastaviti krasti milione od osiromašenih ljudi, trpati u svoje džepove ono sto pripada svima I zavadjivati ove naše jadne narode…… Tužno je to.
Ali….nećemo im se dati, zar ne? Nemamo vise vremena za demantije I tužbe , već ćemo se nastaviti baviti onom ljepšom stranom ljudskosti. Snimam vam jednu ljubavnu pjesmu koju ću vam sutra poslati, a danas evo jedna majstorska fotka moje drage Milice Urban, napravljena prekjucer u Rijeci….

 

 

Foto: Rade Šerbedžija Facebook

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close