DogađanjaVijesti

Prvi spot projekta PAMELA – neobičan spoj poezije i glazbe

PAMELA je projekt kojeg su pokrenuli udruga Ocean Znanja i bend The A! s ciljem da daju priliku neafirmiranim pjesnicima i spisateljima (te onima koji se tako osjećaju) da pronađu svoje mjesto pod suncem, a osim same promocije izvođača fokus je i na međusobnoj suradnji koja je dovela do ovog video spota.


PAMELA predstavlja upravo ono što njen ime opisuje – poeziju uz glazbenu pratnju, koja u ovom, do sada, dobro prihvaćenom obliku čini jednu vrlo specifičnu umjetničku formu koja se razvija i nadograđuje svakim novim nastupom, a plan je s vremenom uključiti i ostale grane umjetnosti te organizirati jedan veliki multimedijalan nastup.

Za prvi video je odabrana pjesma Julije Savić, studentice engleskog na Filozofskom fakultetu u Zagrebu i pjevačici benda LOLACOASTER, pod imenom „Heavenly Has-Been“, a više o snimanju, odabiru izvođača i planovima otkrio nam je Mihael Kvorka, pjevač benda The A! i jedan od organizatora projekta:

„Julija je od početka aktivno uključena u rad projekta i jedina je nastupila na svakom nastupu pa je bilo logično da započnemo njenim uratkom kojim smo bili oduševljeni od prvog slušanja. Osim što recitira na svakom našem nastupu, nekad i zapjeva, a baš nam je gušt surađivati s njom jer uvijek ima nešto novo za reći. Snimanje je odrađeno u našoj prostoriji gdje smo već snimali Neo Sessions, a sve je proteklo u opuštenoj atmosferi ta što moramo zahvaliti odličnoj ekipi snimatelja. Anita Nadj (Red Ring) je zaslužna za video, dok je Dario Radovec odradio sve vezano zu snimanje pjesme. Upravo planiramo sljedeći nastup koji će se opet održati u Kavezu, a tada ćemo predstaviti i novi video spot i pjesmu.

 

Foto: PR

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close