DogađanjaVijesti

Prvi Brijačnica Festival na Zagrebačkom velesajmu

Ako ste rocker u duši, dođite na dvodnevni festival Brijačnica, koji će se održati 29. i 30. siječnja na Zagrebačkom velesajmu.


BrijačnicaFestival se organizira prvi put i na njemu vas očekuje nastup najpoznatijih domaćih i regionalnih rock grupa. Na popisu izvođača su Goran Bare i grupa Majke, koja će uskoro objaviti novi album, kao i jedan od najpoznatijih rock sastava regije Discplin A Kitschme, čije će hitove zagrebačka publika imati priliku još jedanput čuti uživo. Uz njih nastupit će beogradski garažni post punk bend Repetitor, koji se u Zagreb vraća točno godinu dana nakon uspješnog solo koncerta u Tvornici kulture, te zagrebačka grupa SuperOperater. Iako je ta grupa osnovana nedavno, njezini članovi su iskusni glazbenici iza kojih je više desetljeća muziciranja u raznim bendovima.

Za drugi dan festivala zakazan je nastup jednog od najdugovječnijih rock sastava s ovih prostora, grupe Partibrejkers, a jakim domaćim i regionalnim snagama pridružit će se i sjajan belgijski garage rock bend Black Box Revelation. Usto je najavljen nastup miljenika domaće publike, zagrebačke punk grupe Kawasaki 3P, kao i najperspektivnijeg benda s domaće glazbene scene, punk-blues grupe M.O.R.T. iz Sinja. Publiku još očekuje i nastup vrsnog dvočlanog zagrebačkog benda Yellow Buzz, koji svojim novim projektom predstavlja pravo osvježenje za domaću rock scenu.


 

Tekst: fama.com.hr

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close