ObrazovanjeVijestiKarijera

Prof.dr.sc. Hrvoje Baričević novo je pojačanje Veleučilišta “Nikola Tesla” u Gospiću

U zadnje vrijeme Veleučilište “Nikola Tesla” može se pohvaliti velikim interesom kvalitetnih i prepoznatih kadrova koji žele postati dio njihovog tima pa je tako od ovog mjeseca eminentni stručnjak u području prometa – prof.dr.sc. Hrvoje Baričević – postao zaposlenik Veleučilišta “Nikola Tesla”.

Prof.dr.sc. Hrvoje Baričević redoviti je profesor u trajnom zvanju koji je obnašao niz značajnih dužnosti u svojoj uspješnoj karijeri: bio je predstojnik Odjela za pomorstvo Sveučilišta u Rijeci (1999.do 2001), prodekan za nastavu Pomorskog fakulteta (2001 do 2004.), predstojnik Zavoda za tehnologiju i organizaciju u pomorstvu i prometu (2006 do 2008) te dugogodišnji Predsjednik Hrvatske komore inženjera tehnologije prometa i transporta.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: VNT

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close