DogađanjaVijesti

Kako prodati više – otvoreni seminar za male i srednje poduzetnike

Tvrtka Avus d.o.o. organizira zanimljiv seminar pod nazivom Prodaja poslovnim korisnicima (B2B) – spoj vještina, iskustva i tehnologije za male i srednje poduzetnike.


Seminar će biti održan 28. rujna 2017. u hotelu Arcotel u Zagrebu od 09 do 13,30h. Seminar će održati vlasnica tvrtke Avus, mr.sc. Asja Lajtman Bosilj i gost predavač – direktor prodaje s više od dvadeset godina iskustva u međunarodnoj multinacionalnoj tvrtki.

Kako prodati više“ jedinstveni je projekt tvrtke Avus. Svrha projekta je spojem vještina, iskustva i tehnologije omogućiti pametno i jednostavno upravljanje prodajom korisnicima. Na seminaru će se razgovarati o unapređenju i upravljanju prodajom poslovnim korisnicima. Kroz program seminara njegovi će sudionici saznati što im to promiče u novim trendovima prodaje, kako planirati danas za sutra, koja je nova tehnologija u prodaji te još mnogo više.

Tvrtka Avus dosad je održala više od 1000 uspješnih inhouse i otvorenih seminara i edukacija. Gđa Anita Rinkovec, direktor i vlasnik Ria Export Import pohvalila je tako jedan od nastupa tvrtke Avus, rekavši: „Vrlo uspješno i profesionalno odrađena “in haus” radionica, s mnoštvom konkretnih primjera u praksi, primjenjivih odmah. Osim toga, voditeljica se ističe vrlo ugodnim, simpatičnim, a istovremeno profesionalnim nastupom te iznalazi zadivljujući broj raznoraznih rješenja za različite situacije.“

Više informacija o seminaru pronađite OVDJE

 

Foto: pexels

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close