Vijesti

Probajte smrznute BILIKO proizvode na Jarunu u Zagrebu

Dašak slavonske tradicije

Jarunski plac od nedavno je postao dom još jednoj prodavaonici domaćih proizvoda.  S južne strane placa, vješto uređena u prepoznatljivom slavonskom duhu, Biliko trgovina otvorila je svoja vrata prvim kupcima. Riječ je o smrznutim proizvodima koji se brzo i lagano pripremaju. Gužvarice, štrudlice s višnjom te kroasani  punjeni  čokoladom, šunkom ili pak oni prazni čine osnovni asortiman ove prodavaonice.

Unutrašnjost interijera zagolicati će vam maštu

Simpatično uređen prostor u etno stilu s obilljem zanimljivih detalja svakodnevno privlači poglede brojnih prolaznika.

“U posao koji smo pokrenuli uloženo je mnogo rada i ljubavi, a sve ono što nas čeka avantura je zdravlja i ugodnih okusa kroasana koji dolaze u nekoliko vrsta. Naši proizvodi su zdravi i spremni za pečenje u svakom trenutku, na vama je da taj trenutak sami izaberete” – poručuje vlasnik Draženko Kožul.

Proširenje asortimana

Uz fine kroasane, štrudlice i gužvarice, po povoljnim cijenama, novootvorena prodavaonica uskoro će se moći pohvaliti i cjelovitijom ponudom domaćih kolača iz Varaždina, džemom i pekmezom domaćih gospodarstava iz Like, a cijeli će priču zaokružiti zimnicom iz ostalih dijelova Hrvatske.

Za sve dodatne informacije djelatnici ove domaće prodavaonice “Biliko” na raspolaganju su vam na broj: 095 355 1111. Sve njihove novosti možete pratiti na Facebook stranici Biliko Trgovina.


Tekst: zagreb.in

 

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close