Vijesti

Privremena regulacija prometa u Zagrebu, evo gdje i kada

Iz Grada Zagreba javljaju o novim prometnim regulacijama aktivnim do kraja godine, u nastavku.

Privremena regulacija prometa – Šestinski prilaz

Zbog izvođenja radova kanalskog priključka, Ulica Šestinski prilaz kod k.br. 38 bit će zatvorena za sav promet u subotu 12.11. od 08,00 do 14,00 sati.

Obilazni pravac za vrijeme radova bit će: Šestinski prilaz – Dedići – Šestinski dol – Kuniščak – Ul. Sveti Duh – Bijenik – Lukšić – Šestinska cesta – Ulica Šestinski vjenac – Šestinski prilaz i obratno.

Privremena regulacija prometa – Horvatovac

Zbog izvođenja radova kanalskog priključka, Ulica Horvatovac kod k.br. 67 bit će zatvorena za sav promet u subotu 12.11. od 08,00 do 17,00 sati.

Obilazni pravac za vrijeme radova bit će: Horvatovac – Zelenjak – Horvatovac i obratno.

Privremena regulacija prometa – Vlaška

Zbog potrebe smještaja kamion-dizalice, na Vlaškoj ulici ispred kućnog broja 88, u subotu 12.11. u vremenu od 10,00 do 12,00 sati, zauzet će se dio kolnika, a promet će se odvijati po preostalom slobodnom dijelu.

Privremena regulacija prometa – Prilaz baruna Filipovića

Zbog potrebe smještaja auto-dizalice i opreme, a u svrhu postavljanja kranske dizalice, na Prilazu baruna Filipovića istočno od raskrižja s ulicom I. Cankara, u subotu 12.11. od 06,00 sati do 18,00 sati, zauzet će se dva prometna traka, a promet u smjeru istoka odvijat će se jednim prometnim trakom.

Privremena regulacija prometa – Obreška ulica

Zbog sanacije kolnika, Obreška ulica na dijelu Ulice Hrelci do autobusnog okretišta, od ponedjeljka 14.11. od 08,00 sati do ponedjeljka 28.11.2022. do 15,00 sati bit će zatvorena za sav promet.  

Privremena regulacija prometa – Šimunčevečka ulica (produljenje)

Zbog izgradnje cijevovoda odvodnje, Šimunčevečka ulica na dijelu od Dobrodolske do Ulice Šiletići, od utorka 15.11. od 04,00 sata do četvrtka 01.12.2022. do 04,00 sata bit će zatvorena za sav promet.

Obilazni pravac za vrijeme radova bit će: Šimunčevečka – Đure Popovića – Slatinska – A. Šenoe – Zlatarska – Vugrovečka – Dobrodolska i obratno.

Privremena regulacija prometa – Crkvena Ves

U slučaju da su zimski uvjeti na cesti, u razdoblju od ponedjeljka 14.11. do subote 15.04.2023. za sav promet se  zatvara Ulica Crkvena Ves (Moravče).

Obilazni pravac u to vrijeme bit će: D29 (Marija Bistrica – Laz) – Kašina – (I. Mažuranića) – Soblinečka (Prepušovec) – Prepoštovec Glavna – Vurnovečka – Soblinečka cesta – Prepuštovečka – Soblinečka – Prigorska – D. Domjanića – Prigorska – Crkvena Ves (Moravče) i obratno.

Za vrijeme radova promet će se odvijati prema privremeno postavljenim regulacijama.

Sugrađane upozoravamo na moguće poteškoće u prometu te molimo za strpljenje i razumijevanje.

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close