Lifestyle

Pripremite svoje limene ljubimce za zimu

Znate li da već pri temperaturi zraka nižoj od 7 stupnjeva ljetne gume gube elastičnost i svojstvo prianjanja na podlogu koju imaju u uvjetima za koja su predviđena? Zato je važno da u svakom razdoblju godine vozilo ima odgovarajuće gume.


Jedan od najvažnijih dijelova vozila su gume, a kako su glavni posrednik između automobila i ceste presudne su za sigurnost.

Portal LikaClub.eu pobrinuo se za vašeg limenog ljubimca i osigurao vam odlične popuste za zamjenu guma.

U Zagrebu u Autoservisu Areus možete kupiti gume svjetskih proizvođača po povoljnim cijenama. Pogledajte koje su gume u ponudi:

Zamjena guma – montaža, demontaža i balansiranje 4 gume do 17“ za 99kn!

U Lučkom u Autoservisu Konil možete provjeriti stanje svojih guma i osigurati vlastitu sigurnost i sigurnost suvozača. Zamjena, montaža, demontaža i balansiranje svih guma do 16″ po nevjerojatnoj cijeni od 99 kn!

Ponudu možete ostvariti na linku:

Gume – zamjena, montaža, demontaža i balansiranje 4 gume do 16″ za 99kn!


 

Izvor: Ponuda dana

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close