EuropaKarijeraIzdvojenoPromo

Prilika Grupa potpisala ugovor s novim klijentom iz Republike Slovenije

TREĆI MEĐUNARODNI UGOVOR

Prilika Grupa, marketinška agencija iz Zagreba, objavila je novi uspjeh na međunarodnom tržištu


Na službenoj web stranici Prilika Grupe objavili su: “Prilika Grupa je danas potpisala prvi ugovor s klijentom iz Republike Slovenije. Riječ je o medijskoj suradnji, a ovaj ugovor treći je izlazak naše tvrtke na međunarodno tržište u samo nekoliko mjeseci.”

Iako je korona kriza u punom jeku, širenje Prilika Grupe se nastavlja. Tim povodom vlasnik tvrtke Ante Fumić kratko je izjavio:

Zadovoljstvo nam je objaviti da smo nakon dugih pregovora uspjeli dogovoriti prvu medijsku suradnju s klijentom iz Republike Slovenije. To je ujedno naš prvi klijent iz te države, pa nakon Makedonije i Sjeverne Amerike, sada radimo i sa Slovenijom. Naše širenje na međunarodno tržište će se nastaviti, pogotovo jer naslućujemo i četvrtu suradnju i državu koju bi mogli objaviti uskoro.  – zaključuje Fumić.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close