PosaoPoduzetništvoTehnologija

Prilika Grupa dobila dva velika priznanja za rad na agencijskoj platformi Clutch

Tvrtka Prilika Grupa je proglašena najboljom B2B tvrtkom za usluge u B2B sektoru za marketing i proširenu stvarnost.

Prilika Grupa danas je objavila svoje priznanje kao pobjednika Spring Global Award-a 2024. za usluge marketinga i proširene stvarnosti (XR) na Clutchu, vodećem globalnom tržištu B2B pružatelja usluga. Dobitnici se biraju na temelju njihove stručnosti u industriji i sposobnosti postizanja rezultata koji se izračunavaju na temelju povratnih informacija klijenata iz tisuća recenzija objavljenih na Clutchu.

Prilika Grupa ima čast biti prepoznata kao dobitnik Globalne nagrade Spring Clutch 2024. Ova nagrada potvrda je izvrsnog rada s klijentima koji smo pružili ove godine, što je prepoznato kroz glas naših kupaca u njihovim recenzijama na Clutchu. Ponosni smo što smo prepoznati kao marketinški i XR lider na globalnoj razini. Clutch Global Awards prikazuje najbolje u industriji B2B usluga diljem svijeta. – kažu iz tvrtke.

“Zadovoljstvo je svjedočiti nevjerojatnom uspjehu vodećih svjetskih kompanija na našoj platformi, a još je veće zadovoljstvo prepoznati te tvrtke kao dobitnike Clutch Globala”, rekao je Sonny Ganguly, izvršni direktor Clutcha.

“Njihova predanost pružanju usluga sljedeće razine klijentima ne samo da je ojačala njihov vlastiti uspjeh, već je osnažila i brojne klijente da napreduju. Odajući priznanje Clutch Global dobitnicima ovog proljeća, cilj nam je predstaviti lidere u industriji i potaknuti veze za Clutch korisnike koji traže prilagođene usluge za postizanje svojih ciljeva.” – zaključuje Ganguly.

Pogledajte nedavni rad i recenzije na Clutch profilu PRILIKA GROUP.

O Clutchu  – Clutch omogućuje bolje poslovne odluke kao vodeće globalno tržište pružatelja B2B usluga. Više od 1 milijun poslovnih vođa počinje u Clutchu svakog mjeseca kako bi pročitali detaljne intervjue s klijentima i otkrili pouzdane agencijske partnere koji će zadovoljiti njihove poslovne potrebe. Clutch je proteklih 6 uzastopnih godina nagrađivan kao Inc. 5000 najbrže rastuća tvrtka, a Washington Business Journal kao jedna od 50 najbrže rastućih privatnih tvrtki u području metroa DC-a za 2023.

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close