LikaPolitika

PRIJETNJE LIČKIH SDP-ovaca: “Pobrini se da Tomo položi matematiku ili ćeš naj*****”

Nikola Maras, SDP-ov vijećnik u županijskoj skupštini Ličko-senjske županije, objavio je na YouTubeu audio snimku pod nazivom “Školovanje Tomislava Zrinskog, nadarenog kadra Zlatka Komadine”.


Snimka je stara nekoliko godina, a na njoj se čuje kako mu potpredsjednik SDP-a u županiji Jovo Vukša prijeti. Radi se o dijelu telefonskog razgovora u kojemu Vukša Marasu kao predsjedniku Upravnog vijeća Veleučilišta u Gospiću prenosi poruku šefa ličkog SDP-a Tomislava Zrinskog da se pobrine za njegov ispit.

Kako piše Novi list , nakon što mu je Vukša rekao da se pobrine da Zrinski položi matematiku, “ili će naj…”, Maras je počeo snimati razgovor te ga je pokušao nagovoriti da ponovi istu stvar, no Vukša je shvatio da je rekao što nije trebao i postao je oprezan.

Bilo je to 2015. ili 2016., šokantno su mi djelovale Vukšine riječi, bio sam izvan sebe i odlučio sam ga snimiti. Znao sam da se Zrinski sastajao s dekanom Branislavom Šutićem jer je želio završiti veleučilište. Valjda nije mogao s njim obraditi sve profesore, pa je htio da ja napravim pritisak na profesora matematike. Meni to nije padalo na pamet – rekao je Maras za Novi list

 

Foto: PEXELS

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close