Događanja

Premijera spota grupe Silente za pjesmu ‘Čudna ili čudesna’

Silente će nastupiti 16. siječnja na 62. izdanju Zagrebačkog festivala.

Osvojen Porin za najboljeg novog izvođača godine, zapažen radijski uspjeh novih singlova te prepuni koncerti koje su održali u sklopu božićne turneje, dokaz su da je još jedna uspješna godina iza ovih talentiranih mladih ljudi koji nastavljaju ‘punom parom’ i predstavljaju spot za pjesmu „Čudna ili čudesna“.

Spot „Čudna ili čudesna“ potpisuje režiser Tvrtko aka Vidokk uz asistente redatelja,  Anđelu Zebec i Petra Zebeca poznatih po suradnjama sa Ninom Romić, Pavelom,  Detourom, Yammatom i mnogim drugim izvođačima. Elemente animacije u spotu radila je Antonija Veljačić, a tetovažu je nacrtala slikarica Patricia Cunjak.

Cjelokupni dojam zaokružili su mladi hrvatski dizajneri Kliškinić & Šabarić koji su svojom kolekcijom oduševili kompletan modni svijet u protekloj godini kada su proglašeni najboljim mladim dizajnerima sezone. Tu titulu donijeli su im savršeno precizni geometrijski komadi  na ženskoj silueti. Sličan senzibilitet njeguje i  Jelena Aleksić-JA koja dizajnira mušku i žensku odjeću. Njena je odjeća  bogati minimalizam  koji odlikuje doza futurizma i nosive inovativnosti.

Pjesma „Čudna ili čudesna“ naći će se na novom studijskom albumu grupe kojeg pripremaju objaviti do kraja godine, što znači da nas u ovoj godini očekuje nasljednik debitantskog album „Lovac na čudesa“.

Silente ćete uživo moći čuti i vidjeti 16. siječnja na Zagrebačkom festivalu, a do tada uživajte u vizualnom izdanju ove čudesne pjesme!

Tekst/Foto: 24sata.hr

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close