DogađanjaVijesti

“Predzadnji put” Željka Pervana večeras u Korenici!

Svima poznati profesor iz “Večernje škole” u petak, 19. srpnja drži lekciju iz smijeha i zabave u restoranu “Macola”!


Najbolje od svojeg dugogodišnjeg opusa spremio je u dva nezaboravna sata Željko Pervan, jedan od omiljenih hrvatskih komičara i kritičara naše političke i društvene zbilje.

Sa stand up comedy predstavom “Predzadnji put”, koju će ovog petka izvesti u Korenici, Pervan je ostvario svojevrsni rekord: tri puta je rasprodao veliku dvoranu V. Lisinskoga u Zagrebu i vidjelo ga je više od 5500 posjetitelja.

Udivljen sam svijetom, prekrasan je, sve me nevjerojatno zanima – od biljaka, životinja, ljudi, žena, muškaraca… to mozak upija i onda taj mentalni sklop koji sam dobio rođenjem stvara. To je stand-up. Ne govori Željko Pervan nego lik koji je začuđen životom i svijetom oko sebe. Iskoristit ću priliku da sve dobro posložim u dva sata, sve ono o čemu sam promišljao u životu probat ću dobro strukturirati. Ovo je jako rijetka prilika na ovim prostorima. – izjavio je Željko Pervan prije nastupa (10. veljače) pred zagrebačkom publikom u Lisinskom.

Korenički restoran “Macola” postaje centar stand upa 19. srpnja, s početkom u 20 sati, a ulaz za sve posjetitelje je besplatan.

On će vas rasplakati, ali od smijeha, stoga dođite i nasmijte se u što većem broju!

 

 

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close