VijestiTurizam

Predstave, Kotlićijada, doček uz Dinamico Band – ne propustite Advent u Korenici!

U subotu 30. studenog paljenjem prve adventske svijeće u centru Korenice započeo je ovogodišnji Advent u Općini Plitvička Jezera.


Turistička zajednica Općine Plitvička Jezera i Općina Plitvička Jezera zajedno su pripremili mnoštvo događanja u predblagdansko i blagdansko vrijeme kojima možete upotpuniti svoj posjet prirodnim ljepotama ovog kraja.

Bogat Adventski program u Općini Plitvička Jezera će trajati kroz cijeli mjesec prosinac, a nastavlja se već u četvrtak 6. prosinca prigodnom predstavom povodom blagdana Svetog Nikole u KIC-u Korenica.

Subotnje jutro 7. prosinca rezervirano je za Kotlićijadu ispred KIC-a Korenica, a za dobru atmosferu pobrinut će se Plitvički bećari. Istog dana u popodnevnim satima uslijedit će paljenje druge adventske svijeće i bit će organizirana Kućica djeda Božićnjaka.

Od 10. do 12. prosinca održavat će se Božićne radionice za djecu u KIC Korenica, dok će u petak 13. prosinca svečano biti otvoren Advent na Plitvicama u kampu Borje.

U subotu 14. prosinca u centru Korenice upalit će se i treća adventska svijeća. Istog dana u KIC-u Korenica održat će se radionica za sve uzraste u organizaciji Udruge žena Nit, dok će večer biti rezervirana za Božićni koncert Zbora Krstitelj.

U četvrtak 18. prosinca u KIC-u Korenica s početkom u 13 sati održat će se party +65 – vesela blagdanska proslava koja će okupiti osobe starije dobi, dok je 19. prosinca na rasporedu božićna predstava pod nazivom “Djed Mraz u panici” u Hotelu Jezero na Plitvičkim jezerima.

U petak 20. prosinca uslijedit će tradicionalne božićne priredbe u dječjim vrtićima Vidra i Slapić te u osnovnim školama u Korenici i na Plitvičkim jezerima.

Korenica će novu 2020. godinu dočekati uz Dinamico Band u dvorani iza crkve. Program započinje u 21 sat, a osiguran je i veliki vatromet. Za najmlađe organiziran je podnevni doček u dvorani iza Crkve sv. Jurja u Korenici.

Sva događanja možete pratiti na Facebook stranicama Visit Plitvice Lakes te Advent u Korenici.

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close