DomLifestyle

Predmeti koje će najbolje očistiti četkica za zube

Četkica za zube može biti odličan pomagač pri čišćenju zahvaljujući njenim gustim čekinjama i lakom rukovanju. Hladnjak i štednjak samo su neki od predmeta koje biste trebali čistiti četkicom za zube kako biste bili sigurni da su temeljito očišćeni


Četkica za zube idealan je pomagač za čišćenje uskih i teško dostupnih mjesta. Doznajte što biste sve trebali čistiti četkicom za zube kako bi čišćenje bilo obavljeno tip-top.

1. Ventilacijski otvori na sušilu za kosu
Ako vam sušilo za kosu ne radi snažno kao prije, može biti da vam je u ventilacijskim otvorima zapela prljavština što otežava rad motoru. Uzmite čistu i suhu četkicu za zube i jednostavno s njom pokupite prljavštinu.

2. Površina štednjaka
Želite li zaista temeljito oprati površinu štednjaka na kojoj su grijaće ploče poslužite se četkicom za zube. Nanesite na četkicu ili direktno na štednjak sredstvo za čišćenje i čistite ga sitnim kružnim pokretima četkice. Nema prljavštine i mrlje koja na ovaj način neće nestati.

3. Talog između pločica
U prostoru između pločica nakuplja se talog koji je teško ukloniti uobičajenim pranjem poda krpom. Pomiješajte otprilike tri i pol litre vode s ¾ čepa izbjeljivača na bazi klora, nanesite mješavinu na pločicu, pustite da odstoji nekoliko minuta, a zatim s četkicom za zube oribajte prostor između pločica.

4. Prostor između mjesta za sjedenje i naslonjača u automobilu
Četkicom za zube prođite po prostoru između mjesta za sjedenje i naslonjača u automobilu kako biste dopreli do mrvica koja su ondje zapele. Kada ih izvadite jednostavno ih usišite.

Više čitajte na zadovoljna.dnevnik.hrČuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close