Vijesti

PR RH Studentska konferencija o odnosima s javnošću

U Zagrebu je najavljen PR RH. Četiri stručnjaka o odnosima s javnošću održati će studentsku konferenciju za sve zainteresirane. 

Prvi dio konferencije održat će se od 10h do 14h na Fakultetu političkih znanosti u Lepušićevoj 6 (dvorana A). Četiri gosta predavača govorit će o brendiranje projekta Concept Membrain (Stipo Dubravac), političkom PR-u (Krešimir Macan), PR-u tvrtke (Ivan Pakozdi) te promicanju hrvatskog identiteta temeljenog na “kockicama” (Boris Ljubičić).

Plakat PR RH

Drugi dio konferencije održava se u Matici Hrvatskoj (Matice hrvatske 2, Strossmayerov trg 4) od 16h do 18h istoga dana. Organiziran je okrugli stol na temu “Hrvatska sveučilišta u Europi”.U raspravi će sudjelovati predstavnici studentskih zborova, veleučilišta i visokih škola izcijele Republike Hrvatske (Studentski zbor Sveučilišta Zagreb, Dubrovnik, Osijek, Zadar, Rijeka, Pula, Split te predstavnici Visokih škola i veleučilišta), a moderirat će ju asistent na Fakultetu političkih znanosti (odsjek za odnose s javnošću) Hrvoje Jakopović.

Plakat PR RH2

Pridružite se konferenciji u petak, 12.12. na Fakultetu političkih znanosti i u Matici Hrvatskoj.

Tekst: UL/Jelena Stipović

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close