Vijesti

„Povratak Vatrenih“ pratite na RTL-u od 16.30 sati

Naši Vatreni zaslužuju priznanje i doček dostojan pobjednika. U nedjelju, 18. prosinca, dok se Argentina i Francuska budu borile za naslov svjetskog prvaka hrvatski nogometaši vratit će se u domovinu. Svaki trenutak, od slijetanja zrakoplova u zagrebačku Zračnu luku, vožnje autobusom kroz grad do dočeka na Trgu bana Josipa Jelačića, moći ćete pratiti u programu RTL-a.


Specijalna emisija „Povratak Vatrenih“ počinje u 16.30. Damira Gregoret i Filip Brkić vodit će vas kroz cijeli program dočeka koji se nogometašima priprema u glavnom gradu Hrvatske. Reporteri RTL-a bit će na cijeloj trasi vožnje kroz grad te izvještavati o dojmovima navijača koji u Zagreb stižu iz svih dijelova Hrvatske. Sjetite se samo 2018. i dočeka iz Rusije koji je trajao punih 10 sati!

„Ne sumnjam da će Vatreni, niskim temperaturama unatoč, imati doček kakav zaslužuju. Filip i ja u studiju ćemo razgovarati sa sportašima, ne samo nogometašima, komentatorima i gostima iznenađenja. Bit će to jedna opuštena emisija, puna emocija i dobre atmosfere, svega onoga što nas je pokretalo i ujedinilo proteklih mjesec dana“, najavljuje voditeljica i reporterka RTL-a Damira Gregoret.

Filip Brkić, jedan od najboljih hrvatskih sportskih novinara, koji iza sebe ima prijenose niza velikih sportskih događaja dodaje: „Veliko je zadovoljstvo biti dio projekta na tako poseban dan koji će ostati zabilježen kao jedan od najvećih uspjeha u povijesti hrvatskog sporta.“

Emisiju uređuju Josip Antolić i Antonio Vuksanović koji najavljuje: „Iako iz organizacije uvjeravaju da neće potrajati kao 2018. kada je naš prijenos uživo trajao gotovo 10 sati, mi smo spremni ostati uživo u eteru uz naše reprezentativce do kad god bude trebalo.“

Trajalo kraće ili duže sigurni smo da spektakla neće nedostajati. Budite zato u nedjelju od 16.30 uz RTL i  posebnu emisiju „Povratak Vatrenih“.

 

 

Foto: Lika Club, Josip Durdov

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close