DogađanjaVijesti

Poslušajte pjesmu kojom će nas Jacques predstavljati na Eurosongu

Pjesmu “My friend”, kojom će Jacques Houdek predstavljati Republiku Hrvatsku na ovogodišnjem, 62. natjecanju za pjesmu Eurovizije, Hrvatska radiotelevizija službeno je danas u 14 h predstavila na Drugome programu Hrvatskoga radija u popularnoj glazbenoj emisiji “Svijet diskografije” voditelja Zlatka Turkalja Turkija.


Zanimanje za hrvatskoga predstavnika posljednjih dana pokazuju brojni svjetski mediji. Britanski The Sun objavio je opsežan članak koji je Jacquesa Houdeka predstavio kao hrvatskoga Mr. Voicea i mentora u popularnome televizijskom show programu.

Glazbu pjesme “My friend” potpisuju Jacques Houdek, Siniša Reljić i Tony Malm, a autori teksta su Jacques Houdek, Ines Prajo, Arijana Kunštek i Fabrizio Laucella.

Zamisao sam razvijao cijeloga ljeta i posebno sam ponosan na pjesmu i njenu poruku podrške, doživljavam je kao himnu koja bi trebala pozitivno djelovati na svakoga tko prolazi teške životne trenutke jer ona slavi život i činjenicu da je svaki dan čudo! To je pjesma potpore s općom porukom koju različiti ljudi mogu različito shvatiti, a opet nas ujedinjuje u slavljenju različitosti i ljubavlju koju pronosi – a jedino je ljubav važna“, objasnio je Jacques Houdek ne skrivajući osjećaje.

“Iako sam autor nekih svojih najvećih hitova, ovo je prva pjesma koju sam napisao nakon godina autorske stanke i teškoga razdoblja u životu. To je pjesma mojega života i sigurno je najbolje što sam dosad napisao. Raduje me što sam okupio sjajan autorski tim koji mi je svojim iznimnim talentom pomogao ostvariti zamisao pjesme za koju vjerujemo da će u najljepšemu svjetlu predstaviti našu domovinu.”

 

 

Foto: PR

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close