Scena

“Poslednji dan”, novi singl grupe Iskaz: Tribute legendarnoj grupi EKV

“Poslednji dan” je još jedan singl s albuma Tanatos u izdanju Lampshade Media.


Za spot je bio zadužen Nikola Nikolić sa svojom NNSpark Production ekipom, a jedna od glavnih uloga povjerena je Tamari Mladenović koja je imala zapaženu ulogu i u spotu za pjesmu “Warfare”.

“Poslednji dan” predstavlja svojevrstan tribute legendarnoj grupi EKV i asocira na zvuk koji je nekada gajio ovaj bend, iako je instrumental urađen u malo modernijem maniru gdje dominira hip hop groove.
“EKV je jedan od bendova koji smo intenzivno slušali kao klinci i prirodno je bilo da će se negde pojaviti prikaz uticaja koji je ovaj bend imao na naše stvaralastvo.” – kažu članovi Iskaza.
Kada je pesma nastajala, nije nužno postojala namjera da se ide u pravcu tog zvuka, ali je ubrzo bilo jasno da će se u tom tonu finalizirati.
“Poslednji dan” je singl koji bi trebalo da nas podsjeti na male stvari koje nas čine sretnima, a koje često umijemo zaboraviti.
U prirodi je ljudi da shvate koliko im je malo potrebno za sreću tek kad i to malo izgube.
Pratite Iskaz na njihovoj facebook stranici.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close