Scena

Posjetite drugi StudentCuts ovaj tjedan na Savi

14. i 15. svibnja studentski dom „Stjepan Radić“ na Savi postaje poprište novog, drugog po redu StudentCuts-a.


StudentCuts je nastao iz ideje Ivana Rajkovića, predavača na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu,voditelja organizacije festivala, koji je u sklopu Erasmus programa razmjene nastavnika,gostovao na Sveučilištu u Mariboru gdje je u suradnji s njihovim nastavnim kadrom sudjelovao u pokretanju slovenske inačice festivala.

Po prvi puta je održan u svibnju 2014. festival je svojim bogatim filmskim programom,koncertima i tribinama privukao veliku potporu medija i sponzora te je zadobilo veliki interesstudentske javnosti.

Ove godine festival se proširio sa filma na nove kategorije fotografije, 3d vizualizacije ianimacije te postera ili plakata. Također, u suradnji s brojnim partnerima festivala organizirane su mnoge popratne aktivnostikoje će uistinu oživjeti studentski dom na Savi.

Na nekoliko lokacija unutar doma na Savi održatće se brojne izložbe studentskih radova, uključujući i podprojekt „Biseri iz studenstkog doma”kojim su prikupljene smiješne i zabavne dogodovštine iz studentskog života.

I dok su kino dvorana Forum i dvorana Pauk rezervirane za filmske projekcije s kokicama i brojne nastupe, ostale prostore prožet će kreativnost graffita, revije Modnog ormara ifotografske radionice.

Dobra zabava zajamčena je i s preko 12 sati koncerata bandova: Trnje Live Acoustic, Široke ulice, DJ – Bronxwon, the Roomors i Big Strip Gorila, uključujući i demo bandove: Milfitter,Tapatafko, Introvers.

Drugog dana festivala organiziran je i turnir u stolnom nogometu uz glazbu i poslastice, azainteresirani će moći sudjelovati u druženju i raspravi, saznati sve o StudentCutsu ustudentskoj tribini na temu kako organizirati festival.

Za sudionike festivala osigurane su i brojne nagrade u navedenim kategorijama, kao i pokloni prijatelja festivala što, uz sve navedeno, čini StudentCuts nezaobilaznim svibanjskim događanjem.


Tekst: metro-portal

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close