VijestiLifestyle

PORUKA O SOLIDARNOSTI Mladi volonteri gostovali na Radio Gospiću

U četvrtak, 19. travnja mladi gospićki volonteri su gostovali u emisiji “Aktualno” Radio Gospića povodom nedavno održane tribine u sklopu programa “Sunčana strana ulice”.


Da podsjetimo, na tribini  SOLO ILI SOLIDARNO? IZABERI PUT!” mladi aktivisti, učenici Gimnazije Gospić, založili su se za informiranje svojih vršnjaka o važnosti solidarnosti i utjecaja njihovog ponašanja na druge oko sebe.

Na radiju su govorili Hela Radović, Lara Radović, Nikolina Svetić i izvoditelj aktivnosti projekta “Sunčana strana ulice” Josip Durdov. Mladi volonteri su govorili o svom volonterskom radu, o aktivnosti programa Sunčana strana ulice, ispričali su svoje dojmove s tribine i povratne informacije koje su dobili od mladih.

Na samom kraju emisije mladi volonteri su slušateljima radio Gospića poslali važnu poruku o solidarnosti koju možete poslušati u prilogu emisije “Aktualno” !

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Radio Gospić

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close