VijestiLifestyle

PORUKA O SOLIDARNOSTI Mladi volonteri gostovali na Radio Gospiću

U četvrtak, 19. travnja mladi gospićki volonteri su gostovali u emisiji “Aktualno” Radio Gospića povodom nedavno održane tribine u sklopu programa “Sunčana strana ulice”.


Da podsjetimo, na tribini  SOLO ILI SOLIDARNO? IZABERI PUT!” mladi aktivisti, učenici Gimnazije Gospić, založili su se za informiranje svojih vršnjaka o važnosti solidarnosti i utjecaja njihovog ponašanja na druge oko sebe.

Na radiju su govorili Hela Radović, Lara Radović, Nikolina Svetić i izvoditelj aktivnosti projekta “Sunčana strana ulice” Josip Durdov. Mladi volonteri su govorili o svom volonterskom radu, o aktivnosti programa Sunčana strana ulice, ispričali su svoje dojmove s tribine i povratne informacije koje su dobili od mladih.

Na samom kraju emisije mladi volonteri su slušateljima radio Gospića poslali važnu poruku o solidarnosti koju možete poslušati u prilogu emisije “Aktualno” !


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Foto: Radio Gospić

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close