VijestiLifestyle

PORUKA O SOLIDARNOSTI Mladi volonteri gostovali na Radio Gospiću

U četvrtak, 19. travnja mladi gospićki volonteri su gostovali u emisiji “Aktualno” Radio Gospića povodom nedavno održane tribine u sklopu programa “Sunčana strana ulice”.


Da podsjetimo, na tribini  SOLO ILI SOLIDARNO? IZABERI PUT!” mladi aktivisti, učenici Gimnazije Gospić, založili su se za informiranje svojih vršnjaka o važnosti solidarnosti i utjecaja njihovog ponašanja na druge oko sebe.

Na radiju su govorili Hela Radović, Lara Radović, Nikolina Svetić i izvoditelj aktivnosti projekta “Sunčana strana ulice” Josip Durdov. Mladi volonteri su govorili o svom volonterskom radu, o aktivnosti programa Sunčana strana ulice, ispričali su svoje dojmove s tribine i povratne informacije koje su dobili od mladih.

Na samom kraju emisije mladi volonteri su slušateljima radio Gospića poslali važnu poruku o solidarnosti koju možete poslušati u prilogu emisije “Aktualno” !

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Radio Gospić

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close