HrvatskaVijesti

“Popij nešto”: Nova pjesma 4 asa nosi univerzalnu poruku

Uz sastav 4 asa, zabava je zagarantirana pogotovo uz njihov najnoviji singl “Popij nešto”. Nakon singla “Tamo di su palme”, ovo je njihov drugi službeni singl s nadolazećeg albuma.


Zanimljivo je da je ovu pjesmu poznati hitmajker Nenad Ninčević napisao još prije četiri godine, prije pandemije, potresa i rata u Ukrajini, ali pokazalo se da njena tema itekako aktualna.
Pjesma ima i univerzalnu poruku, sve prolazi brzo i zato treba iskoristiti svaki trenutak.
“Popij nešto, budi lud,
Da ne živiš uzalud
Puno suza palo je
A dana malo je

Popij nešto, zapjevaj
Voli, ljubi, uživaj
Puno suza palo je
A dana malo je”

Ne samo da su stihovi čekali pravo vrijeme već je i s glazbom bilo isto. Vlado Kalember glazbu je skladao za Srebrna krila, no, upravo mu je Ninčević skrenuo pozornost da je ona idealna za 4 asa.

“Kao i Ninčević, glazbu sam napisao prije nekoliko godina i pjesma je stajala u ladici jer je došla pandemija, potres, a onda smo krenuli u snimanje albuma za 4 asa.  Onda me jedan dan nazvao Ninčević i rekao: ‘Kume, ona tvoja pisma je najbolja za 4 asa'”, objasnio je Kalember.

Da vesela pjesma šalje pozitivnu poruku publici slaže se i Jurica Pađen:

“Svijet je danas u takvom stanju da nikad ne znaš što može pokvariti lijepi osjećaj. Vjerujem da nitko od nas nije ni pomislio da bi svijet mogla zadesiti nova pandemija, potres, a onda i rat. Zato smo još više svjesniji da zapravo imamo malo lijepih trenutka koje treba iskoristiti. S pjesmama i glazbom 4 asa zabava je sigurna i to je naša poruka – uživaj u glazbi i u moći sadašnjeg trenutka.”

Već nekoliko mjeseci legendarni glazbenici: Kalember, Pađen i Islamović najavljuju svoj novi album, a brojni poznati i zanimljivi gostujući glazbenici već su učinili ovaj album najočekivanijim albumom iduće godine.

 

Foto: Tomislav Marić

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close