POMOZIMO ANEI Mali anđeo se bori, podijelite objavu jer roditelji traže doktora koji će pomoći

JOŠ SE STIGNE

Potresna objava na Facebooku dolazi od Ivana Mačića, roditelja male Anee, koji objašnjava kako su u potrazi za doktorima koji su spremni pomoći i još potražiti rješenje i liječenje .

Anei je dijagnosticirana  Krabbeova bolest, a šanse za oporavak po doktorima iz Klaićeve nisu velike. Možda postoji drugo mišljenje.

Prenosimo dio objave, a svatko tko ima ili traži rješenje, slobodno nek se javi.

“mama Plantak Željka i ja se ne zelimo predati, ne cemo se predati i kao i svaki roditelj ne mozemo prihvatiti da je to to… da smo ostavljeni da gledamo kako je malena beba svaki dan sve losije… place i zapomaze i gleda te u oci a ne mozes joj pomoci… beba je gladna a ne moze jesti ni progutati hranu…. drzis je u narucju gleda te i tuzno i jadno zapomaze a ne mozes joj pomoci osim je prigrliti sto je smiri barem malo… ZNACI ONA JE TU, ŽIVA JE, MEĐU NAMA JE, neda se ljubav nasa malena, bori se sama protiv sebe i bolesti i svih, ne želi nas napustiti kak su je doktori danas nama otpisali,. Ona nije broj ni predmet ni statistika ni nista, ANEA JE ŽIVO BIĆE NAŠE DIJETE ČIJE SRCE KUCA I OČI JOJ GLEDAJU I PREPOZNAJE SVOJE RODITELJE, neda se curica nasa malena, nedamo se ni mi!!!! Molim bilo koga ko je uopce imao volje i sluha ovo procitati ako zna bilo kojeg doktora bilo gdje koji bi volio barem baciti oko na ovo i barem pokusati naci neki drugi razlog ili uzrok ove nastale leukodistrofije da se javi da neko nekome prosljedi ovu objavu sto je najmanje sto itko moze uciniti.. niti jedno dijete ni roditelj ne zasluzuju prolaziti kroz ovo!!!!!! Svaki dan, svaka minuta, svaka sekunda je bitna,.”

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close