Vijesti

Pokušaj romantične prosidbe završio evakuacijom šest stanova

Jedan Nizozemac želio je zaprositi svoju dragu na što romantičniji način, tako što je dizalicom htio doći do prozora njezine sobe i „postaviti veliko pitanje“, međutim, pokušaj je završio prilično neslavno, jer se dizalica srušila i probila krov susjedne kuće. Neidentificirani muškarac iz grada Ijsselstein, u središnjoj Nizozemskoj, planirao je u rano subotnje jutro, dizalicom se spustiti do prozora svoje djevojke, otpjevati joj pjesmu i zaprositi ju.

Međutim, dizalica se srušila te probila krov susjedove kuće. Budući mladoženja uspio se spasiti i proći bez ozljeda, a sreća je velika, da nitko drugi, također, nije stradao u ovom nesvakidašnjem incidentu.Unatoč neuspjeloj prosidbi, djevojka je potvrdno odgovorila na bračnu ponudu, a par je, nakon razgovora sa policijom, otputovao u Pariz kako bi proslaviti zaruke.

netherlands-crane-accident

Jelle Mulde, glasnogovornik hitne službe, priopćio je da se dizalica ponovo srušila kada su je radnici pokušali uspraviti uz pomoć još većeg krana i tada je dodatno probila još nekoliko okolnih krovova, a evakuirani su svi stanari iz šest stanova.Ljudi u kući na koju je pao kran ostali su šokirani cijelim događajem, a vlasti će odlučiti hoće li nastradala kuća biti uništena ili će se popravljati nakon što se iz nje, napokon, ukloni kran.

Tekst: direktno.hr

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close