Događanja

Pogledajte trailer filma nove priče J. K. Rowling

Prošlo je svega nekoliko godina otkako se stišala pomama oko najpoznatijeg čarobnjaka na svijetu – Harryja Pottera, a danas je svjetlo dana ugledao trailer za novi film kojemu je upravo prethodio serijal o mladom čarobnjaku.


Film originalnog naslova “Fantastic Beasts and Where to Find Them” novo je autorsko djelo poznate britanske spisateljice J.K.Rowling.

Nakon što je nastavkom “Harry Potter i darovi smrti drugi dio” 2011. godine završila magična saga, iz filmske radionice Warnera Brosa objavljeno je kako je postignut dogovor s autoricom Rowling oko stvaranja nove franšize koja će biti temeljena na njenoj istoimenoj knjizi iz 2001.godine.

Zanimljivo je kako su upravo “Čudesne zvijeri i gdje ih naći” jedan od udžbenika po kojem je glavni protagonist Potter stjecao znanja o svijetu magije. Scenarij je smješten sedam desetljeća prije sada već planetarno popularne priče o Harryju Potteru, a pisanje istog ponovno je pripalo ovoj uspješnoj spisateljici.

Režiju filma potpisuje David Yates koji je ujedno i zaslužan za zadnja četiri nastavka filma o Harryju Potteru. Iako je premijera ovog filma predviđena za studeni sljedeće godine, film u čijim su glavnim ulogama Ezra Miller, Eddie Redmayne i Colin Farrell već je prvim trailerom izazvao zanimanja ne samo zaljubljenika u ovaj čarobni svijet, već i onih koji su površno pratili nastavke o najslavnijem čarobnjaku, stoga ne sumnjamo kako će pred kraj sljedeće godine ponovno nastati prava filmska euforija.

Tekst: index.hr

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close