Scena

Pogledajte Massimov spot za “Ispod nekog drugog neba”

POGLEDAJTE novi Massimov videospot “Ispod nekog drugog neba”, koji najavljuje dugoočekivani Massimov studijski album “Jedan dan ljubavi” (datum objave: 26.1.) te veliki, tradicionalni koncert za zaljubljene – subota, 14.2. u Domu sportova.

Spot je sniman krajem prosinca u Konjičkom klubu Trajbar Team u Zaprešiću, pod redateljskom palicom Andreja Korovljeva.

“Kada smo pričali o konceptu spota, Massimo mi je spomenuo da od Oliverove ‘Cesarice’ iz 1993. nitko nije koristio lajtmotiv konja u glazbenom spotu, istoga trenutka kliknula nam je ideja da napravimo pomalo snen i bajkovit spot, estetski besprijekoran koji bi koristio svu vizualnu raskoš ovih plemenitih životinja. Posao nije bio lak, snimali smo po zaista hladnom vremenu s gomilom tehnike koju je sa svakom izmjenom prostora trebalo precizno pripremati. Massimo, Snježana i band bili su fantastični suradnici, puni ideja i sugestija, entuzijastični i neumorni. Hvala im što su stoički podnijeli snimanje koje se proteglo u noć pod vrlo niskim temperaturama”, izjavio je redatelj Andrej Korovljev.

Uz Massima u spotu glumi dio njegovog pratećeg benda: Marko Matošević, Robert Vrbančić i Aleksandar Ismailovski, te autor pjesme “Ispod nekog drugog neba” – Predrag Martinjak. Gospođica Snježana Beljan jašući na šampionskom konju Alando postala je neuhvatljiva dama, a kroz šumu Massima prati kobila Chanell.

Tekst/Foto: index.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close