KontinentVijestiTurizam

Plitvički parfem hit je na japanskoj televiziji TBS, predstavljen kao kreativni dio plitvičke ponude

Parfem Plitvice stigao i do Japana!

Redakcija The Plitvice Timesa primila je zanimljiv upit od japanske TV mreže TBS sredinom ove godine. Izrazili su želju za snimanjem reportaže o parfemu Plitvice


Riječ je o reportaži u emisiji o putovanjima koja se prikazuje na jednoj od vodećih TV mreža u Japanu koja ima desetke milijuna gledatelja na dnevnoj bazi. Ideja je bila prikazati parfem kao idealan suvenir i podsjetnik na Plitvička jezera uzevši u obzir popularnost nacionalnog parka u Japanu.

Razgovarali smo o nastanku ideje te o njezinoj realizaciji, simbolici parfema i sastojcima. Objasnili smo metaforičku povezanost parfema i Plitvičkih jezera, kao i izbor biljaka koji su bili inspiracija za odabir ekstrakata za proizvodnju parfema Plitvice. – kaže Tamara Hodak ispred Prilika Grupe.

Nakon svih dogovora o snimanju, odlučeno je da će lokacija snimanja biti hotel Degenija u Selištu Drežničkom koja je ujedno i prodajno mjesto parfema.

Početkom rujna, sastali smo se u hotelu i snimili reportažu. Simpatičan japanski tim i naša suradnica odradili su posao vrlo brzo te su svi bili zadovoljni rezultatom – nastavlja Hodak.

Emisija je emitirana u Japanu početkom studenog te je zabilježila odličnu gledanost i rezulatate. Potražnja za parfemom porasla je taj isti dan što je zabilježeno i na online prodajnim mjestima.

Važno za napomenuti jest da je parfem rasprodan u online shopovima, te da posljednje primjerke ove serije možete kupiti isključivo u hotelu Degenija i Big Bear kampu.

Pogledajte fotografije sa snimanja.

 

Foto: Prilika Grupa

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close