Turizam

PLITVIČKE DOLINE Otvoreno je dječje igralište u Baraćevim špiljama!

U Baraćevim špiljama, otvoreno je dječje igralište čime je završena prva faza projekta „Uređenje izletišta Baraćeve špilje“


Uz dječje igralište, obnovljeni su prilazni mostići, staze i dovršeno je uređenje Bike odmorišta. Već u ožujku slijedeće godine, planira se nastavak ulaganja u izletište, postavljanjem dodatnih instalacija na dječje igralište, uređenjem „Staze Ledenog doba“, „Mountain bike poučne staze“ i još puno toga.

“Realizacijom ovog projekta Baraćeve špilje podižu standarde opremljenosti i kvalitete postojećeg turističkog sadržaja, ali i potiču lokalnu djecu školske i predškolske dobi da provode više vremena u prirodi!“, kaže ravnateljica Tihana Oštrina.

rakovica-htz-1
Podsjetimo, u posljednjih sedam godina uređeno je ukupno devet dječjih igrališta, jedno košarkaško te brojne zelene javne površine u gotovo svim naseljima Općine Rakovica. Angažmanom djelatnika JU Baraćeve špilje i suradnjom s Općinom Rakovica, Baraćeve špilje dobile su novouređenu zelenu površinu koju će koristiti posjetitelji lokaliteta, ali i lokalno stanovništvo, djeca, njihovi roditelji i ostali mještani. Iz Baraćevih špilja poručuju da su svi dobrodošli, a pozivu se pridružuje i Turistička zajednica Općine Rakovica.

 

Izvor / Foto: Sponzorirano

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close