VijestiTurizam

PLITVIČKE DOLINE: U Grabovcu obilježeno pola milijuna noćenja!

Turistička zajednica općine Rakovica kao lider u broju noćenja i posjetitelja u Karlovačkoj županiji, prošle subote bila je mjesto koje je prigodno, od strane Karlovačke županije obilježilo 500 000 noćenja.

Iz Turističke zajednice Karlovačke županije organizirali su obilježavanje događanja u Kamp Turistu Grabovac. Bračni par iz Kraljevine Nizozemske Van Gemert Cornelis i Van Esch Arnolda, dočekani su u restoranu Kamp Turista od strane turističkih djelatnika županije. Direktorica Turističke zajednice Karlovačke županije Dina Begić, župan Karlovačke županije Damir Jelić, načelnik Općine Rakovica Franjo Franjković, donačelnik Mihovil Bićanić i direktorica Turističke zajednice općine Rakovica Mira Špoljarić, prigodno su uručili poklone sretnom paru iz Nizozemske i poželjeli im ugodan ostatak boravka u Rakovici.

Izuzetno uspješna turistička godina u Plitvičkim dolinama, ovaj put je posebno obilježena, a iz Turističke zajednice općine Rakovica naglašavaju kako su prešli 270 000 noćenja u Plitvičkim dolinama i kako je to već sada rast u ukupnom broju noćenja u odnosu na prošlu godinu kada je bilo 250 000 noćenja.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: Sponzorirano | Foto: TV4R Karlovac

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close