Događanja

Planirate vjenčanje? Ovaj detalj će iznenaditi vaše goste i stvoriti nezaboravnu atmosferu!

Planiranje vjenčanja može biti iznimno stresno iskustvo. Vjenčanja zahtijevaju pripreme, ponekad i dugotrajne, jer kada je riječ o proslavi najvažnijeg dana u vašem životu, tada svaki detalj mora biti pažljivo promišljen.


Od odabira savršene vjenčanice i lokacije pa sve do fotografa, hrane i glazbe, mnogo je elemenata koje treba uskladiti kako bi vaš dan bio nezaboravan. Neizostavan dio svakog vjenčanja je dekoracija prostora – rasvjeta i boje sitni su, ali veoma bitni detalji koji imaju važnu ulogu u stvaranju romantične atmosfere.

Na Facebook stranici 4you.events možete pronaći jedan takav detalj koji će prostor vaše svadbene svečanosti učiniti drugačijim i posebnijim.

Ručno rađena s ljubavlju i preciznošću, XXL Marquee slova će svakom vjenčanju dodati dozu elegancije. Dolaze s LED žaruljama koje svijetle u čak 3 različite jačine, omogućujući vam prilagodbu svjetlosti prema atmosferi i temi vašeg vjenčanja.

Bilo da želite nježno, romantično svjetlo ili intenzivan sjaj,  XXL dekorativna slova će sigurno privući pažnju vaših gostiju.

XXL Marquee slova nisu sam dekoracija

Postavljen kao pozadina za fotografiranje, na pozornici ili ispred svadbenog stola, ovaj predivan komplet dekorativnih slova “LOVE” će unijeti posebnu dozu romantike i čarolije na vaše vjenčanje i stvoriti prekrasnu atmosferu koja će zasigurno oduševiti sve prisutne!

XXL Marquee slova nisu samo dekoracija – ona su priča o vašoj ljubavi, ispisana svjetlom, stvarajući čarobne trenutke za vas i vaše goste.

Kako naručiti?

Ne čekajte! Iznenadite svoje goste i stvorite nezaboravne trenutke uz XXL Marquee slova.

Rezervirajte svoj datum već danas i dodajte dašak čarolije svom velikom danu!

Za više informacija kontaktirajte 4you.events putem Facebooka ili na broj 091 449 6844

 

Foto: Facebook/4you.events

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close