Događanja

Placebo stiže u Zagreb!

Grupa Placebo kreće u listopadu na svjetsku turneju kojom će proslaviti 20. obljetnicu izlaska njihovog platinastog debi albuma ‘Placebo’. Jedini nastup u našoj regiji bend će održati u zagrebačkom dvorani ‘Dražen Petrović’, popularnoj ‘Ciboni’, u četvrtak, 10. studenog 2016.


Prvi dio turneje ‘20 godina Placeba’ počinje u Danskoj 13. listopada, a završava u londonskoj Wembley Areni 15. prosinca 2016. godine. Datumi za 2017. bit će otkriveni kasnije.

Bend je obećao set listu koja će uključivati njihov kompletan katalog. Brian Molko je pritom izjavio: ‘Recimo samo da će u setu biti puno pjesama za koje sam se zakunio da ih više neću svirati. Mislim da je vrijeme da s namjerom priznamo što puno Placebo fanova želi čuti. Bili su jako strpljivi s nama jer rijetko sviramo naš najkomercijalni materijal. Turneja povodom 20. godišnjice učinila se kao dobra prilika da upravo to napravimo. Ovo je turneja za fanove, a moći ćete čuti pjesme kao što su Pure Morning’ ili Nancy Boy’koje nismo svirali 10 godina i možda ih nikad više nećemo svirati. Spremamo i pokoje iznenađenje.’

Placebo je sklopio partnerstvo s Ticketmaster-om kako bi omogućio fanovima specijalnu 48-satnu premijernu prodaju ulaznica. Fanovska pretprodaja kreće u srijedu, 16. ožujka u 10:00, dok će generalna pretprodaja početi u petak, 18. ožujka u 10:00.

 

Izvor: tportal.hr | Foto: placebo facebook

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close