ShowbizIzdvojeno

Pjevačica ličkih korijena traži ljubav na selu

U nedjelju, 9. veljače započela je nova sezona dokumentarne sapunice “Ljubav je na selu”, a među kandidatkinjama koje će kroz ovu popularnu emisiju pokušati pronaći svoju srodnu dušu nalazi se i mlada pjevačica ličkih korijena Marijana Vukelić.


O Marijani smo prvi put pisali prije dvije godine, kad je objavila svoju prvu pjesmu koja nosi naziv “Nek` te vjetar nosi”. Tom prilikom nam je ispričala kako je ponosna na Liku zbog čega se u njenoj pjesmi, između ostaloga, spominje i Velebit. Naime, Marijana je po porijeklu Ličanka – njezin otac je rođen u Donjem Kosinju kraj Perušića, a majka joj je rodom je iz Lipica pokraj Brinja.

Mladoj i talentiranoj pjevačici ovo nije prvi nastup na malim ekranima. Već s 10 godina imala je svoj prvi televizijski nastup na OTV-u u emisiji Audicija. Posljednjih nekoliko godina sudjelovala je na snimanjima brojnih serija i TV reklama za hrvatsko i strano tržište, a pojavila se i u ulozi medicinske sestre u filmu “Dnevnik Diane Budisavljević”, pobjedniku Pula Film Festivala. Prošle jeseni Marijanu smo gledali na malim ekranima u popularnom TV showu “Ženim sina” gdje je pokušala osvojiti srce Mateja Mlađenovića, mladog glazbenika i poduzetnika iz Dubrovčaka Desnog.

U emisiji “Ljubav je na selu” Marijana je jedna od djevojaka koje su odlučile okušati sreću i osvojiti srce 49-godišnjeg Mire Vojvodića iz Donje Jelenske kod Popovače, a hoće li u tome uspjeti doznajte večeras od 21 sat na RTL-u!

Više o Marijani doznajte na njenoj službenoj Facebook stranici .

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook / Marijana Vukelić Official

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close