Lifestyle

Piramida znanja organizira FACEBOOK TEČAJ

Učilište Piramida znanja organizira tečaj o Facebooku, a kako bi saznali više o tome čeka vas uvodno besplatno predavanje.Facebook je danas jedan od najmoćnijih PR i marketinških alata koji su pristupačni iz svakog doma, tvrtke ili obrta. Učilište će svim zainteresiranima omogućiti 1-mjesečno obučavanje o vođenje vlastitih Facebook fan stranica kako bi se mogli samostalno i kvalitetno predstavljati poslovnoj i društvenoj zajednici.Ono što ćete na uvodnom predavanju ukratko saznati je sljedeće:
● Što je Facebook i zašto ga danas „svi imaju“?
● Važnost postojanja Vašeg biznisa i fan stranice na Facebooku?
● Koje su mogućnosti korištenja Facebooka za Vaš biznis?
● Kako se oglašavati putem „plaćenih oglasa“ na Facebooku?
● Koji su dobri primjeri uspješnih biznisa koji su iskoristili Facebook za marketing i PR?
● Kako čitati Facebook statistike i poboljšati doseg objava i kvalitetu sadržaja Vaše fan stranice?
Prijavite se za uvodno predavanje koje će se održati krajem prvog mjeseca i odlučite za upis 1-mjesečnog Facebook tečaja, a više informacija pratite na sljedećem linku: Besplatno predavanje o Facebook marketingu.
Predavanje će se održati u Zaboku na adresi Učilišta Piramida Znanja,Matije Gupca 68.Zbog ograničenog broja mjesta prijavite se na mail: [email protected]nja.hr ili broj 095/902-8835 i rezervirajte svoje mjesto već danas!Vidimo se na Facebooku!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close