Događanja

PipsChips&Videoclips nastupit će u zagrebačkom klubu Sax

Jedan od najvećih domaćih rock bendova, PipsChips&Videoclips, nastupit će u zagrebačkom klubu Sax na dva manja klupska koncerata. Ekskluzivni nastupi održat će se u petak 24. i subotu 25. travnja, a broj ulaznica je ograničen.


Na krilima rasprodanog Doma sportova u prosincu prošle godine, kada su Pipsi pokazali zašto su jedan od najvažnijih rock bendova na ovim prostorima, bend dolazi u manji i intimniji klub. Bit će to prvi zagrebački koncert nakon velikog dvoranskog trijumfa koji je označio njihovu impresivnu karijeru dugu dva desetljeća. Za svaki od dva nastupa u Saxu bit će dostupno samo 300 ulaznica.

Bit će odlična prilika vidjeti Pipse u intimnijem formatu i sasvim drugom okruženju, bez velike produkcije, ali uz bogat opus ovih zagrebačkih dečki koji su svojim pjesmama odgojili generacije fanova. Jedan od najboljih koncertnih prostora u Zagrebu stoga će biti sjajan poligon za bezvremenske stvari Pipsa, kao što su ‘Gume na kotačima‘, ‘Ljubav‘, ‘Malena‘, ‘Poštar lakog sna‘, ‘Plači‘, ‘Na putu prema dolje‘, ‘Rosita Pedringo‘ ili pak ‘Narko‘, kao i noviju ‘Htio bi da me voliš’ ili ‘Dementor’, a bogatim dnevnikom rada Ripper i njegova družina pokazuju zašto su jedan od najboljih bendova u Hrvatskoj i regiji. Potvrda veličini Pipsa dolazi i u obliku dvostruke nominacije za nagradu Porin, a njihov album ‘Akustični Walt‘ nominiran je u kategoriji album godine i najbolji album rock glazbe.

Po koncertu je ograničen broj ulaznica na 300 komada. Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 70 kuna. Odnosno 90 kuna na dan koncerta, a mogu se kupiti na blagajni Saxa u Palmotićevoj ulici.


 

Tekst: Tportal
Video: YouTube

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close