VijestiScena

Pink Floyd na poštanskim markicama

Pink Floyd dobit će veliku počast od strane britanske Kraljevske pošte.


Naime, 7. srpnja u opticaj će biti puštena limited-edition kolekcija od 10 poštanskih markica kojima će se obilježiti 50 godina odlaska benda u profesionalne vode.

Naličja markica krasit će naslovnice albuma klasika “The Piper At The Gates Of Dawn”, “Atom Heart Mother”, “The Dark Side Of The Moon”, “Wish You Were Here”, “Animals” i “The Endless River”, kao i četiri live fotografije, među kojima je i jedna napravljena na koncertu u londonskom UFO Clubu 1966. godine.

Slavimo Pink Floyd, jedan od najutjecajnijih i najuspješnijih britanskih bendova svih vremena, sjajnim setom markica, limited-edition suvenirima te darovima” stoji u priopćenju britanske Kraljevske pošte koja je ‘usko surađivala’ s bendom oko kolekcije.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: muzika.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close