HrvatskaVijesti

Petar Dragojević novu pjesmu posvetio supruzi

“Samo jednom” naziv je nove pjesme i spota Petra Dragojevića. Prekrasna ljubavna balada Vinka Barčota, u aranžmanu Lea Škare, Petra je oduševila jer stihovi koje pjeva su i njegova životna filozofija – samo jednom u životu čovjek nađe pravu, istinsku ljubav.


Upravo zato je u novom spotu pred kamere redatelja Slavena Jurića stala i Petrova supruga Andrea s kojom ima petero djece. Pjesma “Samo jednom” posljednji je službeni singl pred izlazak njegovog novog studijskog albuma “Za tebe, za mene” na kojem će se naći hitovi: “Kašun”, “Tako nam malo treba” izveden na CMC festivalu u Vodicama, “Živim dan po dan” sa Zagrebačkog festivala te “Nisam svoj”, “Kao da te oduvijek znam”, “Samo jednom”, “Anđeo u tuđem raju” i “Za tebe, za mene” sa Splitskog festivala.

Samo jednom u životu
Prava ljubav sama dođe
Na prag srca tvog”

Novi album “Za tebe, za mene” četvrti je studijski album poznatog splistkog pjevača čija karijera traje već dva desetljeća. Prije par dana Petar je s Dupinima, dugogodišnjim pratećim sastavom njegovog strica, legendarnog Olivera Dragojevića, snimio obradu hita “Nedostaješ mi ti” za projekt “Tragom Olivera”.

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close