Događanja

PARNI VALJAK U BRINJU! Poznat je datum ovogodišnjeg Castle rock festivala

U organizaciji brinjske Udruge glazbenika Notalika, na ljeto ove godine dolazi nam sam vrh glazbene rock scene na ovim prostorima – Parni valjak!


Grupa koja iduće godine slavi 50 godina postojanja, sa snimljenih 19 albuma, brojnim vječnim hitovima i tisućama odsviranih koncerata, po prvi puta dolazi u Ličko-senjsku županiju, 12. srpnja 20204. u Brinje na tradicionalni Castle rock festival!

Nakon legendarnog i jedinog neprežaljenog Akija, Parni valjak nastavlja svoju novu priču sa mladim pjevačem Igorom Drvenkarom i za sada tri objavljena nova singla koji su, kako su objavljivani odmah postali hitovi i zaposjeli vrhove hrvatskih glazbenih top ljestvica. U pripremi je i skoro izlazi i dvadeseti studijski album koji će, ne sumnjamo donijeti i nove pjesme koje će se pjevati. Prilika je ovo koja se jednostavno ne smije propustiti!

Parni valjak je poznat po svojoj produkcijskoj i sviračkoj savršenosti i svojoj publici pruža uvijek najbolje od sebe, u svakom pogledu.

Zbog očekivano velikog interesa Castle rock festival ove godine neće se održati ispod starog Sokolca, već na vanjskom igralištu kod sportske dvorane OŠ Luke Perkovića. Ulaznice za koncert Parnog valjka mogu se nabaviti od 1. ožujka u 09:00 sati, preko sustava Eventim, poslovnicama Eventima i Tisak media te benzinskim crpkama Petrol.

Drugi dan festivala, 13.7. tradicionalno je rezerviran za „stare rock snage“ iz Gospića, Ogulina, Otočca, Senja i Brinja koje već dobro poznajemo. Jedan od kurioziteta ovogodišnjeg festivala i tog drugog dana je 50-i rođendan gospićke grupe Likosi, a kojeg će, kako najavili, proslaviti u pojačanom izdanju na pozornici, sa nekadašnjim članovima grupe.

Iz Udruge glazbenika Notalika pozivaju vas da kao i prijašnjih godina, dođete u velikom broju jer je ovo jedinstvena prilika koja se jednostavno ne smije propustiti!

Više informacija dostupno je i redovito se ažurira na njihovim web stranicama – www.notalika.hr pa ih slobodno zapratite i tamo.

 

Foto: PR

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close