Događanja

Papaya 2. najbolji svjetski klub na obali

Mlad si, tvojim žilama teče nerazrijeđeni elan i vis vitalis, toliko snova, nada i ljubavi držiš u sebi da ponekad trebaš dervišku plesnu katarzu dok sunce ne zarumeni jutarnji horizont.

 Svaki party je divan, svaki stvara svoja sjećanja, no dočekati zoru pod zvijezdama, dočekati svitanje na otvorenom s punim srcem i izderanim glasnicama dok gledaš na pučinu i šum valova se miješa s beatom… e to je već nešto.

alt

DJ Mag je stoga odabrao sedmoricu veličanstvenih, 7 klubova na pijesku koji su ostavili traga u party analogijama a u odabir su upali oni iz čitavog svijeta. Na drugo mjesto je zasjela naša vlastita sočna Papaya, koja se ujedno nalazi i na 23. mjestu od stotke najboljih na planetu.

Kako sam DJ Mag kaže: “MIslite li da se danas u Hrvatskoj radi samo o festivalima? Razmislite ponovo. Papaya. smještena na plaži Zrče, na otoku Pagu, legitimna je hrvatska clubbing uspješnica. Svake ljetne sezone ovaj gorostas na otvorenom u fenomenalnom okružju domaćin je seriji evenata sa DJ-ima kao headlinerima. Svi, od Jamiea Jonesa, Svena Vätha, Justicea, Loco Dicea, pa do Hardwella, NIckyja Romera i W&W su se pojavili tamo, osiguravajući podjednaku zastupljenost underground i komercijalnijeg zvuka. To je također dom Hideout i DJ Mag festivala.”

alt

Prvo mjesto Papayi je za dlaku promaklo u korist Nikki Beach cluba u Miamiju, a ostatak prestižne pješčano glazbene ekipe čine Lost Beach club (Ekvador), Guaba beach club (Cyprus), Paradise club (Mykonos) and Cacao beach (Bugarska). Do jednog novog ljeta, do novih avantura, poznanstava i glazbenih priča baci oko na trailer nagrađivanog Papaya Make Some Noise dokumentarca.

 Papaya i DJ Mag već pokreću motore za novu petu sezonu festivala.Organizatori ustaju rano, piju friško iscijeđene sokiće i smoothije, protežu se i pokreću muzikalno medijsku mašineriju. Stoga, dok s 28. srpnjem ne nastupi tri dana glazbenog iskupljenja ostajte nam pozdravljeni. Vidimo se na plaži!
Tekst/Foto: klubskascena.hr
 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close