Događanja

Ove godine na Exitu Josipa Lisac, Urban & 4 i Silente

I ove godine, pozornica Fusion Exita bit će sastajalište najzanimljivijih izvođača iz regije i različitih dijelova planete. Tijekom četiri dana preko 40 bendova i više od 150 izvođača predstavit će se publici na Petrovaradinskoj tvrđavi, donoseći sjajnu atmosferu i prepoznatljivi kozmopolitski duh jedne od omiljenih pozornica Exita!


Josipa Lisac (HR), Urban&4 (HR), Silente (HR), Cock Sparrer (UK), The Black Heart Rebellion (BE), My Baby (NL), Dub Pistols (UK), Bad Copy (SR), Božo Vrećo (BIH), Kensington (NL), Who See (MN), Stray Dogg (SR), Tuber (GR) samo su neka od imena koja će nas od 7. do 10. srpnja uvesti u muzički raznobojan svijet Fusiona.

Prvog dana festivala na Fusionu će nastupiti jedni od omiljenih glazbenika s ovih prostora, Urban & 4, koji će još jednom ostaviti dušu na Petrovaradinskoj tvrđavi i izazvati najfinije emocije kod publike. Njima će se pridružiti grupa Ti, psihodelični elektro-pop duo iz Beograda, čija muzika je puna sanjivih i nezaboravnih melodija i predstavlja pokretnu poeziju s hipnotičkim ritmom. Melodične neo-punk melodije donijet će belgijski The Black Heart Rebellion, dok nam iz Nizozemske dolazi My Baby, zanimljivi bend eklektičnog stila koji sami definiraju kao ‘delta trance, Louisiana dub indie funk’. Kozmopolitski duh predstavit će kineski Nova Heart, elektro-pop bend iz Pekinga, koji stvaraju glazbu inspirirani 70-im i 80-im godinama. Konačno, u četvrtak će nastupiti i kruševački ska-dub sastav ZAA s prepoznatljivim ženskim vokalom Sanje Vučić koja je predstavljala Srbiju na pjesmi Eurovizije ove godine.

Više na tportal.hr

 

Foto: Exit Festival facebook

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close