KontinentalniTurizamIzdvojeno

Ovako će izgledati novi Plitvice Mall, jedini trgovački centar između Karlovca i Zadra

KOD RAKOVICE

U turističkoj zoni Drežničko Selište – Čatrnja u općini Rakovica, 7 km od Nacionalnog parka Plitvička jezera, gradi se novi veliki trgovački centar


Riječ je o Plitvice Mallu, retail parku koji će uključivati i benzinsku crpku. Gradnja je već počela, u Rakovici i na Plitvicama s nestrpljenjem očekuju ovaj objekt ozbiljnog gradskog kalibra na području koje preko ljeta posjeti i po nekoliko milijuna turista, što uključuje goste Parka.

U široj okolici ne postoji sličan objekt retail parku Plitvice Mall, i to ga čini jedinstvenim na ovom području, a mještane i turiste sigurno će zadovoljiti lakši dolazak do određenih proizvoda po koje su morali ići do većih gradova poput Karlovca, Zadra ili Rijeke. Plitvice Mall će imati mnogobrojne sadržaje od kojih izdvajamo kafić i restoran, Tommy, Bipa, Tisak Media, Zlatarna Dodić, Kik, Tedi, mjenjačnicu i druge sadržaje koji će se tek najaviti.

Iako u Otočcu, Gospiću, Korenici i Slunju postoje trgovački centri, oni ne uključuju više brendova već su od trgovačkih lanaca i samo jedne trgovine. Ovaj objekt na Plitvicama biti će uz bok onima u velikim gradovima poput Avenue Malla, Supernove i sličnih.

Objekt koji je već u gradnji zapošljavati će oko 80 ljudi. U nastavku pogledajte ekskluzivne prikaze budućeg Plitvice Malla.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Foto: Plitvice Mall

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close