Vijesti

Otvoreno prvenstvo grada Zagreba u kajaku i kanuu i 17. međunarodna memorijalna utrka Matija Ljubek uskoro na Jarunu!

Idućeg vikenda, točnije 19. svibnja,  započinje 17. po redu Otvoreno prvenstvo grada Zagreba u kajaku i kanuu na mirnim vodama i Međunarodna memorijalna utrka Matija Ljubek na regatnoj stazi ŠRC Jarun.


Prvog dana, 19. svibnja, natjecanje počinje u 10,00 sati, a do danas svoje sudjelovanje su potvrdile sljedeće zemlje: Mađarska, Češka, Srbija, BIH, Austrija i Slovenija. Osim Regate i Međunarodne memorijalne utrke, na kojima možete bodriti naše ponajbolje kajakaše i kanuiste, organizirati će se i utrka u Dragon boat čamcima na kojoj će nastupiti poznati lađari iz Bjelovara, pobjednici maratona lađa iz 2016.godine te ujedno i prva kontinentalna ekipa koja je bila pobjednik maratona lađa, te brojni drugi lađari i veslački klubovi. Ponovo ove godine će svi posjetitelji moći isprobati Dragon boat čamce uz stručno vodstvo tima Kajak kanu kluba Matija Ljubek!

Drugog dana, 20. svibnja, s početkom u 10,00 sati održat će se drugi po redu Zagreb Open Water Festival – maraton za kajak-kanu i veslanje na dasci. Nakon maratona će uslijediti SUPer Surfers Challenge, atraktivna utrka veslanja na dasci za profesionalce i amatere.

Sve detalje možete naći na službenoj stranici Kajak kanu kluba Matija Ljubek: http://www.kkkmatijaljubek.hr/

 

Foto: PR

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close