DogađanjaVijesti

Otvorene prijave za volontere na Betina Film Festival!

Festival međunarodnog i hrvatskog kratkog filma, Betina Film Festival, koji se od 4. do 8. rujna održava u prekrasnom primorskom mjestu Betina u Šibensko – kninskoj županiji otvorio je prijave za volontere.


Pozivaju se zaljubljenici u filmsku umjetnost, sadašnji i budući studenti filma i svi oni željni filma i mora da se prijave za volontiranje na drugom izdanju BAFF-a.

Traže se entuzijastični, poletni i odgovorni mladi ljudi koji kraj ljeta žele dočekati na obali uz film pod zvijezdama.

Desetak odabranih volontera radit će u nekoliko festivalskih sektora (priprema projekcija, promotivne aktivnosti, briga o gostima…), ovisno o svojim željama i potrebama festivala, a za sve su volontere osigurani ugodan smještaj i hrana za vrijeme rada na festivalu kao i brojne druge pogodnosti.

Prijaviti se mogu punoljetne osobe i to putem prijavnice na službenoj stranici Betina Film Festivala (https://www.betinafilmfestival.com/). Prijave su otvorene od 12. travnja do 15. lipnja.

More filmova je pred nama i potrebna nam je opaka posada koja je sposobna i fleksibilna, pozitivno nastrojena i spremna na suradnju. Napiši nam zašto baš ti želiš biti dio ovogodišnje betinske filmske priče, ispuni prijavnicu i postani dio ovog mladog, ali brzo rastućeg festivala koji filmsku umjetnost i filmaše vraća na otok!, poručuju organizatori.

Za sva dodatna pitanja obratite se voditeljici volontera na mail: [email protected] (u naslovu maila obavezno naznačiti „VOLONTIRANJE“ ).

 

 

 

 

Foto: PR

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close