Grad ZagrebZdravlje

Otvoren prvi food outlet, cijene jeftinije od 50 posto do čak 90 posto

Od grickalica kave i čokolada do mesnih prerađevina, tjestenina, sireva, mlijeka i deterđenata, svega ima u novootvorenom Food outletu Žabac na zagrebačkoj Trešnjevci. Prenosi vijesti.rtl.hr


Jogurt se može kupiti za tek 1,99 kuna, puding za cijelu obitelj za dvije i pol kune, a šunka od sto grama za samo 6 kuna.

“Želimo se približiti ljudima s cijenama, jer ljudima to stvarno treba. Ne želimo da se hrana baca. Nema potrebe da su cijene visoke kao što jesu”, objasnila je Elvira Arnautović, voditeljica nove trgovine.

Za samo 25 kuna kupili smo paket juha, jogurt, puding, šunku i sredstvo za čišćenje.
A istog tog sredstva u trgovini više nema. Police su do kraja dana bile poluprazne, a rasprodalo se i mlijeko. Navala je ogromna, pa je od jučer kad je i otvoren outlet, do danas došlo više od 1000 ljudi.

Više na vijesti.rtl.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close