VijestiSport

U Otočcu održana 11. Memorijalna Barkanova biciklijada

Dana 01. srpnja u Otočcu je održana 11. Memorijalna Barkanova biciklijada u organizaciji članova BK Barkan iz Otočca. Biciklijada je bila rekreativnog sadržaja, a ukupno je bilo 79 sudionika biciklijade.


Vožena je Mala Barkanova staza i na njoj je sudjelovalo 36 biciklista. Velika ruta se ove godine sastojala od kombinacije staza barkanova staza i staze hajdučke drage u duljini od 25 kilometara i na njoj je sudjelovalo 43 biciklista.

Sudionici su bili iz RBK Japod iz Bihaća, BK Kotač iz Josipdola, BK Senj,BK Zadar, BK Gospić i članovi BK Barkan te ostali građani.

Najstariji sudionik biciklijade Mile Vukelić rođen je 1952 godine iz Gospića i vozio je veliku rutu. Najmlađi sudionik je Mihael Šprajc rođen 2011 godine iz Otočca i vozio je malu Barkanovu stazu. Cilj velike rute je bio na proplanku iznad Kutereva zvanom Kopija.

Za sve sudionike su bile osigurane majice i grah a za zabavni program pobrinuo se domaći bend Zvukodlak, Na kraju rekreativne biciklijade nastavljeno je druženje biciklista ,volontera iz Velebitskog utočišta za mlade medvjede Kuterevo, izviđača te ostalih mještana Otočca i Kutereva.

Svi sudionici su uživali u prekrasnom krajoliku Gacke doline , podvelebitskog i velebitskog kraja.

Organizator se zahvaljuje partneru u organizaciji Velebitskom utočištu za mlade medvjede Kuterevo,pokroviteljima Zajednici sportskih udruga grada Otočca, TZ LSŽ i TZ grada Otočca,medijskim pokroviteljima i svim ostalim sponzorima i tehničkoj podršci koji su pomogli i omogućili ovaj sportski događaj. Također se zahvaljuje i Domu zdravlja Otočac na osiguranoj medicinskoj pomoći i pratnji tijekom biciklijade.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: Fotoklub Otočac Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close