KontinentTurizam

OTOČAC Ovako su prošle prve Mačkare u Gackoj, a pobjednici su skupina “Posljednji trzaj”!

ODRŽANO PRVO DOGAĐANJE MAČKARA

Nakon što su Mačkare u Gackoj preuzele ključeve grada Otočca na čelu s Meštrom Jurom u gradu vlada maškarano ludilo. Ludo je bilo i na prvom održanom Maskenbalu u vatrogasnom domu u Otočcu – javljaju iz TZ Grada Otočca. 


Okupilo se i grupnih i pojedinačnih maski ali i onih koji su se došli zabaviti bez maski. Za zabavu je bio zadužen Intro Band iz Otočca čije melodije i note Otočani znaju i vole. Okupljenu skupinu uvodno je pozdravio i sami Meštar Jura koji je poslije najboljim maskama dodijelio nagrade. Meštar je sa sobom poveo i kraljicu te nekoliko “gospi”. Dodijeljene su novčane nagrade trima grupnim maskama i simbolična nagrada najboljoj pojedinačnoj maski.
Tako je prvo mjesto pripalo skupini “Posljednji trzaj”, 2. mjesto skupini “Balerine u cokljami” te 3. mjesto skupini “Došlo vrijeme da se momci žene”. Za najbolju pojedinačnu masku proglašeni su kraljević Marko i princeza Lepa. Maškare su posjetile još i “Babe iz Otošca” moleri iz  “tvrtke Teče d.o.o.” te jedan rimski vojnik. Atmosfera je bila vesela, a plesalo se do ranih jutarnjih sati.
2. Mačkare u Gackoj održat će se već ove subote 4. veljače kada je za zabavu i atmosferu zadužen Crescendo band iz Senja. Pravila i teme nema – kažu iz Turističke zajednice Grada Otočca. 
Svima je dano na volju do se maskiraju u što god požele, a najboljim maskama ponovno će biti dodijeljene novčane nagrade. Turistička zajednica Grada Otočca mislila je i na najmlađe.
Tako će se 5. veljače u nedjelju, također u dvorani Vatrogasnog doma održati dječji maskenbal. Za zabavu  je zadužena ekipa iz Zemlje zabave koji će naše najmlađe rasplesati kroz animacijsko plesne programe, kostimirane animatore i Dj-a. Također, na dječjem maskenbalu svoje će plesno ritmičke vještine pokazati najmlađi Otočani koji su članovi Zumba kids Grupe i dječjeg aerobika Sportske udruge Pokreni se. Suorganizator dječjeg maskenbala je DVD Otočac koji će svim malim mačkaricama pokloniti slatkiše.
Dašak atmosfere s 1. Mačkara u Gackoj pogledajte u nastavku.

 

Foto: Milan Krznarić, Turistička zajednica Grada Otočca

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close