DogađanjaHrvatska

Odlični rezultati čitanosti Lika Cluba! U 24 sata do 1 200 000 Hrvata na Facebooku

Medijska platforma Lika Club zajedno s mobilnom aplikacijom Lika App, nastavlja bilježiti odlične rezultate čitanosti i gledanosti.


95 000 čitatelja u svibnju imao je web LikaClub.eu, a najpopularnija tema mjeseca bio je potres u Rakovici kojeg su putem Lika Cluba pratili svi nacionalni mediji u Hrvatskoj.

Nakon toga, jedna od popularnijih tema u svibnju bila je velika gospićka anketa u kojoj čitatelje pitamo za koga će glasati na izborima za gospićkog gradonačelnika. Anketa bilježi više od 3500 glasova publike.

Rad Lika Cluba bio je tema i članka Europske Federacije novinara, u kojem je putem intervjua predstavljena aplikacija Lika App i njeni rezultati na europskoj razini.

U protekla 24 sata, Facebook stranica je uveselila više od 1 200 000 korisnika koji su ostavili 16,962 reakcije na objavu u kojem se šaljivo prikazuje ples Kukunješća od strane Real Madrida i njihove proslave zajedno s Lukom Modrićem. Redakcija Lika Cluba zahvaljuje vjernom čitatelju i našem dugogodišnjem članu tima, koji je video osmislio i poslao.

Zahvaljujemo svima koji čitaju i vrednuju sadržaj koji objavljujemo na dnevnoj razini.

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close