VijestiTurizam

OD 7. RUJNA Još jedna zemlja je stavila Hrvatsku na crvenu listu!

NOVI UDARAC

Nakon Njemačke, Austrije i Slovenije koje su Hrvatsku stavile na crvenu listu, sad je došao novi udarac! I Švicarska nas je uvrstila među “crvene”.


Prema švicarskom Saveznom uredu za zdravstvo na toj listi naći ćemo se od ponedjeljka, 7. rujna. Osim nas, na listu su stavili Ukrajinu i San Marino. S liste su skinuli Belgiju i Luxemburg, piše 20min.ch.

Podsjetimo, Njemačka je na crvenu listu stavila Šibensko-kninsku, Splitsko-dalmatinsku te Zadarsku županiju.

Spominje kako bi na tu listu mogle dospijeti još tri županije – Požeško-slavonska, Dubrovačko-neretvanska županija te Grad Zagreb.

Za razliku od Njemačke, Austrija i Slovenija stavile su cijelu Hrvatsku na listu. Premijer Plenković od susjeda Slovenaca tražio je kako ipak razmisle o njemačkom modelu te da stave samo neke dijelove države “u crveno”.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close