Izdvojeno

Očekuje nas promjenjivo vrijeme, krajem tjedna se vraća prava zimska hladnoća

Idućih dana na obali i otocima pretežno sunčano, u unutrašnjosti promjenjivo. Povremenih slabih oborina će biti uglavnom u kopnenim predjelima, u subotu nešto i u Dalmaciji, a u nedjelju krajem dana na sjevernom Jadranu


Idućih dana na Jadranu barem djelomice sunčano, u unutrašnjosti oblačnije, rijetko uz slabe oborine.

Danas u Dalmaciji pretežno sunčano, na sjevernom Jadranu više oblaka, a još oblačnije u unutrašnjosti. Slabih oborina će biti tek ponegdje na sjevernom dijelu, a navečer na istoku zemlje. Puhat će slab do umjeren jugozapadnjak i zapadnjak, uz obalu prijepodne mjestimice i jaka bura, ali od sredine dana i tu vjetar s mora. Temperatura bez veće promjene – tijekom dana u unutrašnjosti od 7 do 10, a na Jadranu između 12 i 15 stupnjeva.

Idućih dana na obali i otocima pretežno sunčano, u unutrašnjosti promjenjivo. Povremenih slabih oborina će biti uglavnom u kopnenim predjelima, u subotu nešto i u Dalmaciji, a u nedjelju krajem dana na sjevernom Jadranu. Bit će vjetrovito – na kopnu umjeren i jak, na udare i olujan sjeverni vjetar, a uz obalu jaka i olujna, u subotu na udare i orkanska bura i tramontana. Sjeverac će donijeti osjetno hladniji zrak pa nam se već krajem tjedna vraća prava zimska hladnoća.


 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close