Očekuje nas promjenjivo vrijeme, krajem tjedna se vraća prava zimska hladnoća

Idućih dana na obali i otocima pretežno sunčano, u unutrašnjosti promjenjivo. Povremenih slabih oborina će biti uglavnom u kopnenim predjelima, u subotu nešto i u Dalmaciji, a u nedjelju krajem dana na sjevernom Jadranu


Idućih dana na Jadranu barem djelomice sunčano, u unutrašnjosti oblačnije, rijetko uz slabe oborine.

Danas u Dalmaciji pretežno sunčano, na sjevernom Jadranu više oblaka, a još oblačnije u unutrašnjosti. Slabih oborina će biti tek ponegdje na sjevernom dijelu, a navečer na istoku zemlje. Puhat će slab do umjeren jugozapadnjak i zapadnjak, uz obalu prijepodne mjestimice i jaka bura, ali od sredine dana i tu vjetar s mora. Temperatura bez veće promjene – tijekom dana u unutrašnjosti od 7 do 10, a na Jadranu između 12 i 15 stupnjeva.

Idućih dana na obali i otocima pretežno sunčano, u unutrašnjosti promjenjivo. Povremenih slabih oborina će biti uglavnom u kopnenim predjelima, u subotu nešto i u Dalmaciji, a u nedjelju krajem dana na sjevernom Jadranu. Bit će vjetrovito – na kopnu umjeren i jak, na udare i olujan sjeverni vjetar, a uz obalu jaka i olujna, u subotu na udare i orkanska bura i tramontana. Sjeverac će donijeti osjetno hladniji zrak pa nam se već krajem tjedna vraća prava zimska hladnoća.

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close